Birkenes singel. arendal gjestehavn


Bakgrunn[ rediger rediger kilde ] Knutson vokste opp i en musikalsk familie i bygda Birkeland i Aust-Agder.

birkenes singel balsfjord speed dating

Hun opptrådte som vokalist for første gang i og begynte på lærerutdanningen i Hun jobbet som barneskolelærer på Bryn skole, men la den jobben på hyllen for å bruke mer tid på musikken. Musikkarriere[ rediger rediger kilde ] I begynnelsen av musikkarrieren koret hun for andre artister, blant annet i bandet S. N med Erik Faber lyngen singel vokalist da bandet vant NM i rock i Hun dro birkenes singel til USA sammen med familien og bodde på sjømannskirken i Houston, der de ble boende noen birkenes singel.

Hun sang på denne tiden i kor, og det var da hun virkelig fikk smak for musikk.

birkenes singel utsira dating

Før Knutson fikk platekontrakt, var hun bl. Våren birkenes singel Knutson platekontrakt med plateselskapet Universali samarbeid med hennes gamle manager Jan Fredrik Karlsen.

Den første singelen hun ga ut het Panic.

birkenes singel datingsider i gratangen

Albumet Scared kom i Singelen «Kiss» ble en stor hit sommeren og lå flere uker som nummer 1 på radiolisten. Etter 4 uker på VG-lista ble dette hennes første singel som klarte å kapre førsteplassen.

birkenes singel råholt speed dating

Knutson har Bon Jovi som sitt forbilde og har en forkjærlighet for gitarer. Hun gikk videre til den norske finalen via «Siste sjansen» som ble arrangert i Sarpsborg Knutson driver i dag Poprommet Musikkskole, med avdelinger i Oslo, Ås og Bodø, i tillegg til at hun er aktiv som artist.