Birkenes single.


Hjelper verden medå puste bedre Tør. Å være innovativ og ta risiko, samarbeide, være nysgjerrig, lede og gjøre en forskjell.

birkenes single singeltreff rogaland

Planeten, menneskene, produktene, innvirkningen vi har og opplevelsene vi skaper. På kunder, hastighet, kvalitet og på å skape de beste opplevelsene og løsningene.

birkenes single tomter single jenter

Hvem er vi? Airthings ble grunnlagt i en innovativ ånd og med et ambisiøst mål: Å tilby nøyaktige og brukervennlige radonmålere til folket, og gjøre dem like vanlige som røykvarslere.

birkenes single åros singeltreff

Birkenes single ble etablert i og er et globalt tech-selskap som styres av et team av erfarne forskere, ingeniører, utviklere og visjonærer, med et birkenes single mål; å spre kunnskap om radon, og andre innendørs luftforurensninger, og utvikle enkle teknologiløsninger for birkenes single hjelpe folk med å ta vare på helsa.

Noen av partnerne våre Historien vår Hver idé starter med et problem; prøvetaking av radon hadde ikke forbedret seg på nesten 30 år.

#LiveSessions 105.3FM - Stavroz

Flere forskere som jobbet sammen på CERN Den europeiske organisasjon for kjernefysisk forskning så et hull i radonmarkedet birkenes single eller rette sagt; en fastlåst situasjon.

Opprinnelig hadde forbrukerne bare to alternativer; birkenes single ringe en fagperson for å ta prøver av radonnivåer, eller kjøpe en kulltest til engangsbruk som deretter ble sendt til et laboratorium for resultater. Vi startet Airthings for å løsrive oss fra disse tradisjonelle metodene og gi forbrukere, og virksomheter, kontrollen over sitt eget inneklima.

birkenes single pris på singel i unjargga nesseby

Etter hvert så vi at det også finnes andre farer i luften vi puster inn, ikke bare radon, men andre forurensninger. Vi satte i gang arbeidet for å undersøke disse forurensningene og finne måter å hjelpe både forbrukere, kontorbygg, skoler og HVAC-fagfolk til å ta tryggere valg for folk flest.

Vi fant også ut at vi kan bidra til bedre energieffektivitet.

Ny kobling mellom Birkenes og Lillesand Innhold Om det blir noen kommunesammenslåing mellom Birkenes og Lillesand, gjenstår å se. Men nå har i alle fall de to nabokommunene bundet nok et bånd, gjennom felles it-avdeling.