Drangedal datingsider


Drangedal produkter AS er et aksjeselskap som eies av Drangedal kommune.

gildeskål singel singel treff sarpsborg

Bedriften ble opprettet i og ble Equass-sertifisert første gang høsten Les mer om oss Selskapets formål Selskapets hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon, og som har behov for spesiell drangedal datingsider og tett oppfølging.

Arbeidet skal bidra til å utvikle resurser drangedal datingsider deltakere gjennom kvalifisering og tilrettelagte arbeidsoppgaver tilpasset den enkelte arbeidstaker. Vi tilbyr varig tilrettelagt arbeid VTAfor yrkeshemmede som har trygd som livsgrunnlag.

stor-elvdal single damer kvitsøy enslig

Vi er også opplæringsbedrift for lærekandidater. Bedriften tilrettelegger også arbeidsoppgaver for personer som trenger mye oppfølging. Våre tjenester består i produksjon av varer og tjenester som til enhver tid forsøkes tilpasset best mulig til våre arbeidstakeres drangedal datingsider og muligheter, samtidig som produksjonen skal sørge for tilfredsstillende inntjening til driften av selskapet.

dating norway i kinn karlsøy singeltreff

Bedriften får tilskudd fra Drangedal kommune, staten og har egen inntjening som grunnlag for bedriften. I dag har bedriften i alt 6 ansatte. Selskapets formål er å være tjenesteleverandør av arbeidsmarkedstiltak for mennesker som av ulike årsaker er falt ut av eller ikke kommet inn i det ordinære arbeidsmarked.

ørskog dating singel i jessheim