Egersund enslig


aure single damer marker single klubb

Hvordan fungerer Leie til Eie? Norrøn Bolig tilbyr Leie til eie på utvalgte leiligheter. Siden prisen på boligen er forhåndsbestemt og egersund enslig justeres i avtaleperioden vil all eventuell verdistigning tilfalle deg som egenkapital.

fjaler enslig single speed ørnes

Sammen med den egenkapitalen du sparer i perioden, vil dette forhåpentligvis være tilstrekkelig til å få finansieringsbevis for å kjøpe boligen. Leie til eie gir deg mulighet til å ta del i en eventuell oppgangen i boligmarkedet mens du leier, men uten risiko for tape oppspart egenkapital dersom boligprisene skulle falle.

single menn i spydeberg gay dating i rotnes

Vi tilbyr Leie til eie til de som mangler egenkapital til å kjøpe sin egen bolig, men som har evne til å betjene bokostnadene for boligen. Målgruppen kan eksempelvis være unge førstegangskjøpere, småbarnsfamilier som trenger mer plass, eller enslige som ønsker å eie sin egen bolig.

Vi har ingen aldersgrense på vår Leie til eie-ordning. Leie til eie er kun ment for de som har behov for en primærbolig. Det er ikke anledning til å benytte Leie til eie-ordningen får anskaffe seg en sekundær- egersund enslig utleiebolig.

singeltreff nodeland lunde online dating

Men det er mulig å allerede eie egen bolig når man søker Leie til eie, eksempelvis fordi man ønsker å flytte eller har behov for mer plass. Er du interessert i Leie til eie? Snakk med oss og finn ut hvilke muligheter som finnes, Rådgivning via bank.

Fire kontrakter er allerede signerte, og flere venter på å få signert kontrakt. Responsen har vært stor. Vi jobber med nye kunder hele tiden. Unge folk i etableringsfasen har benytter seg av Leie til Eie. De mangler egenkapital, men har god jobb og betalingsevne.

En av våre bankforbindelser vil i tillegg vurdere din evne til å betjene bokostnadene i leieperioden. De vil også vurdere hvorvidt du har rimelig mulighet til å få finansieringsbevis for kjøp av boligen i avtaleperioden.

single damer midtre gauldal single nesbyen

Interesseskjema Er du interessert i å høre mer om hvordan du kan komme i gang med Leie til Eie? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt single damer fagernes deg.