Flekkefjord enslig


  • Single speed gamvik
  • Single klubb i frøya
  • Glemte du å lagre CV-en din?
  • Kvinnherad speed dating
  • Damehjemmet i Flekkefjord – Interkommunalt arkiv i Vest-Agder IKS
  • Но мои сведения о Модуле Познания сегодня были расширены.

Brann i asylbolig i Flekkefjord En firemannsbolig i Flekkefjord brant søndag morgen. Huset flekkefjord enslig bygget for asylsøkere for to år siden. Flammene sto høyt da brannvesenet kom til stedet. Foto: Tor Witzøe Torgeir Eikeland Kriminalteknikere vil arbeide på stedet til uka, sannsynligvis fra mandag.

SOS-BARNEBYER NORGE STIFTELSEN

Vi kan ikke si noe om brannårsaken nå, sier operasjonsleder Per Kristian Clausen ved Agder politidistrikt. Det var klokka Det er snakk om en firemannsbolig som ble bygget for to år siden for enslige asylsøkere.

Brannvesenet fikk melding om brannen fra et automatisk brannvarslingssystem klokka Brannen startet i en av leilighetene i 2. I de andre tre leilighetene bodde det henholdsvis to, to og en person. Vannskader — Den ene leiligheten er totalskadd, den andre er skadd.

møte single i aursmoen speed dating norway sauda

De to siste har trolig single hitra og muligens også røykskader. Huset flekkefjord enslig brant ligger bare få meter fra klubbhuset på Uenes stadion.

single klubb i ringsaker nordstranda enslig

Nabo vekket beboere Elverum datingsider av naboene, Terje Johnsen, beskriver dette hendelsesforløpet: — Jeg flekkefjord enslig av røyklukt mellom klokken fem og seks, og kikket ut av vinduet. Da kunne vi se røyk som kom fra den andre siden av dette nabobygget, så jeg fant ut at det var best å gå ut og se etter.

Bygget ble reist etter initiativ fra Fru Marie Lønning, en dame med sterkt engasjement for Flekkefjord og byens innbyggere.

Da jeg kom ut var brannvesenet allerede på plass, og jeg ble bedt om å gå og vekke naboer og få dem til å lukke vinduene slik at det ikke ble røykskader. Det så en stund ut som brannen skulle spre seg til den andre leiligheten, men brannvesenet fikk hindret dette.

Det var mannskaper fra Flekkefjord og Kvinesdal.

Vannskader

De gjorde en kjempejobb. Se flere bilder av brannen: Alle nødetatene rykket ut til stedet. Foto: Tor Witzøe Boligen som brant ligger like ved Uenes stadion. Foto: Tor Witzøe Brannvesenet fikk fort kontroll på brannen. Foto: Tor Witzøe Ved tiden drev brannvesenet etterslukking på stedet. Foto: Tor Witzøe Les også.

pris på singel i karlshus sandnes single damer