Flesberg single


Church and stone fence Niels Hansen Bragernes from Graveyard Written sources mention the church the first time inbut it was probably built in the latter half of the s or the first half of the s.

Single mennesker søker til Kongsberg Yngve Johnsen Nesten 39 prosent av alle over 18 år er single i Kongsberg, mens andelen i resten av Norge er på 40,5 prosent. Samlivsekspert og flesberg single Frode Thuen ved Universitetet i Bergen sier det er to grunner til at flesberg single flere bor alene i Norge.

flesberg single

Mange av dem venter med å etablere seg med samboere og ektefeller til de er ferdige med utdanningen. I denne perioden, som gjerne varer fem til ti år, lever de mer eller mindre alene, sier han. På landsbasis har det blitt 0,6 prosentpoeng flere single sidenmens Kongsberg har økt med 0,4 prosentpoeng.

Senda Sursilvana (Trin-Tamins) / Benis Boden-Felsberg Single Trails

Da gjenstår det bare å spørre samlivseksperten: Er det usunt å bo for lenge alene? Særlig hvis de lever i velfungerende parforhold.

flesberg single

Men samtidig finnes det opplagt dem som trives best med å være flesberg single og som ikke har noe behov for å flytte sammen med andre, understreker Thuen. Mange gift i Flesberg 35 prosent av befolkningen i Flesberg over 18 år er single, det er 3 prosentpoeng færre enn i de to andre Numedals-kommunene.

flesberg single

Til gjengjeld er 52 prosent gift, noe som er svært høyt i forhold til resten av landet. På landsbasis er 46,2 prosent gift.

Hør der, ja!

Les fyldig reportasje i Laagendalspostens lørdagsseksjon i morgen! Les mer om:.