Grue singeltreff, sjekkesteder i oslo


Den Norske Turistforening DNT har i over 20 år arrangert såkalte singeltreff for de som drømmer om å treffe en partner i naturskjønne omgivelser, og blant de 36 menneskene 18 kvinner og 18 menn som hadde møtt grue singeltreff for singeltur denne dagen skulle seks av dem vise seg å være en perfekt match.

eide single kvinner

Betina hadde hatt medlemskap i DNT i to år før grue singeltreff dristet seg til å melde seg på et singeltreff. Da hadde hun «googlet» og gjort research i lang tid, og nysgjerrigheten fikk henne til å ta det avgjørende steget.

Det var mange i min gjeng som hadde begynte å etablere seg, og jeg meldte meg til slutt på, sier Betina til KK. Grue singeltreff i forkant av turen gikk med til å planlegge hva hun skulle ha med seg av praktisk turutstyr, så hun rakk nesten ikke «å grue» seg til det hun hadde i vente. For innrøm det: Når du leser setningen «singeltreff i fjellheimen» kjenner vel også du at det kribler litt ekstra i magen?

bø single jenter

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen grue singeltreff over dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

enslig i hommelvik