Hå enslig, Вход на Facebook | Facebook


Krav til å forsørge deg selv for å få permanent oppholdstillatelse Krav til å forsørge deg selv for å få permanent oppholdstillatelse Hvis du er mellom 18 og 67 år og skal søke om permanent oppholdstillatelse, må du ha hatt egen inntekt de siste 12 månedene.

Dunderklumpen!

Du kan ikke ha mottatt økonomisk sosialhjelp i løpet av de siste 12 månedene. Informasjonen er tilpasset Hva har inntekten din vært de siste 12 månedene?

gildeskål single menn halsa single klubb

Du må ha hatt inntekt på til sammen minst kroner før sunndalsøra singel i løpet hå enslig de siste 12 månedene før du leverer søknaden hos politiet.

Du må selv ha hatt denne inntekten. Du kan ikke telle med penger som ektefellen din eller et annet familiemedlem har tjent.

Del De siste dagene er flere smittervernsråd strammet inn, skriver FHI i en oversikt på hjemmesiden. Basert på økende smitte, sier de at det kaan forventes ytterligere innstramminger de kommende dagene.

Du kan heller ikke telle med penger du har fått av noen, hå enslig som du har på konto. Bare disse typene inntekt er godkjent: arbeidsinntekt næringsinntekt inntekt fra ditt eget firma pensjon eller faste periodiske ytelser, for eksempel renteinntekter og faste inntekter fra forsikringsoppgjør, avtalefestet pensjon, private pensjonsordninger, utbetaling gjennom livsforsikringsordninger, leieinntekter sykepenger, svangerskapspenger, foreldrepenger, alderspensjon, dagpenger for arbeidsledige, arbeidsavklaringspenger eller stønad til enslig mor dating site i osterøy far studielån eller stipend introduksjonsstønad Du kan ha en eller flere av disse typene inntekt, men inntektene må til sammen utgjøre minst kroner før skatt.

Ikke ha flere enn 20 gjester på besøk i hus, leilighet, hytte, hage eller uteplass Anbefaling En husstand bør ikke ha besøk av flere enn 20 gjester samtidig i hus, leilighet, hytte eller utendørs i hage eller på uteplass. Anbefalingen gjelder uavhengig av alder på gjestene også babyer regnes med i antallet eller om dere er i slekt f. Barn i barnehager og barneskoler kan ha besøk hå enslig egen kohort selv om antallet overstiger antallsbegrensningen. Beskyttede regnes ikke med i antallet.

Andre typer inntekt fra NAV er ikke godkjent, for eksempel kvalifiseringsstønad, tiltakspenger, barnetrygd eller engangsstønad ved fødsel. Hvis du ikke har nok inntekt av disse typene inntekt, trykk på «Nullstill alle»-knappen og velg at du har inntekt som er under kroner før skattfor å se om du kan hå enslig unntak fra kravet.

single menn i vadsø gay dating i vik

Kravet til ikke å ha fått økonomisk sosialhjelp Det er hå enslig et krav at du ikke har fått økonomisk sosialhjelp fra NAV de siste 12 månedene. Vi godtar likevel at du har mottatt en av disse typene økonomisk sosialhjelp: økonomisk sosialhjelp som hå enslig har fått i en kort periode for å dekke ekstrautgifter som du vanligvis ikke har.

  1. Flere mindreårige enslige asylsøkere – NRK Rogaland – Lokale nyheter, TV og radio
  2. Hå frivilligsentral - Hå-venn
  3. Del på epost I hele fjor kom det 1.
  4. Hå - Hero Mottak

Med «kort periode» mener vi vanligvis mellom en og tre måneder. Hva skjer hvis inntekten din endrer seg etter at du leverte søknaden?

enslig i sømna gay dating i hagavik

Når vi behandler søknaden din, regner vi ut hvor mye inntekt du hadde de siste 12 månedene før du leverte søknaden om permanent oppholdstillatelse hos politiet.

Hvis du fylte kravene til å ha nok inntekt og ikke hadde fått økonomisk sosialhjelp de siste 12 månedene hå enslig du leverte søknaden, har det ikke noe å si om inntekten hå enslig endrer seg etter at du har søkt, dersom alle hå enslig vilkår også var oppfylt på søknadstidspunktet. Vil du hjelpe oss med å forbedre nettsiden? Fant du det du lette etter?

Slik svindler unge jenter Norge Rundt ti speed dating oslo av alle fødende i Norge norge at de er enslige mødre norge, ifølge enslige sentralbyrå. Dating og menn være alene kan være en stor utfordring, både praktisk og økonomisk.