Heim  singelklubben


Heim  singelklubben på Anne Margrethe Bosch!

heim  singelklubben

FF: Velkommen i klubben! Hvordan lyder refrenget i singelhiten om ditt liv?

heim  singelklubben

AMB: Det refrenget er et sjukt energisk innslag mellom varierte soulvers tror jeg. Det minner litt om en kaotisk versjon av Eminem's "Rap God".

Fredag 21. oktober

For når jeg er motivert må jeg gjøre alt på en gang og helst veldig fort. FF: Husker du din første singel?

heim  singelklubben

AMB: Jeg og storesøstra mi fikk Shakira's "Whenever, Wherever" på deling da jeg var kanskje fire-fem, og da var det full fest i heimen! Og så kjøpte jeg selvfølgelig en eller annen singel fra Kjartan Salvesen som jeg ikke lenger husker tittelen på.

  • Singelklubb stad
  • Gravdal enslig
  • Ullensaker singel
  • Forlaget skriver om denne boka: I dreg 25 år gamle Svein til Chile.
  • Spydeberg single kvinner

FF: Hvilke forventninger har du til ditt medlemskap i Singelklubben? AMB: Av medlemskapet i Singelklubben forventer jeg å få en hyggelig overraskelse i postkassa av og til som gir ny inspo til min egen skriving og livet generelt.

heim  singelklubben

Jeg håper å oppdage nye lovende poeter som skriver noe helt annet enn det jeg har lest før! Det blir jeg så sykt glad av! FF: Har du en favoritt-bokhandel — i så fall hvilken og hvorfor?

heim  singelklubben

AMB: Jeg er faktisk veldig glad i bibliotek. Kan tilbringe timevis i et bibliotek og oppdage nye bøker. Men hvis jeg skal velge en bokhandel heim  singelklubben det nok Mál og Menning som ligger i Reykjavik.

  1. Makta – Flamme Forlag
  2. Datingsider i fræna
  3. NRK-arkivet - NRK TV
  4. Jeg blir så nærsynt når jeg må tisse!

Det var den første og så langt koseligste bokkaféen jeg har vært på. FF: Noen spesielle forfattere du gjerne skulle sett utgitt i singelformatet? AMB: Er det lov å være så ballsy og si meg selv?

Konserter og festivaler

Jeg tror Evelyn Rasmussen Osazuwa har mye kult å komme med også i skriftlig form. Kanskje et slags manus hvor de kroppslige virkemidlene, tempo og rytme også er med?

Det må være lov å drømme. Relaterte artikler.