Innlandet datingsider


sola datingsider

Del på innlandet datingsider Stadig flere opplever at de ufrivillig har fått opprettet datingprofiler med sitt eget navn og bilde på nett.

I fjor mottok slettmeg. Årsaken er at stadig flere tar i bruk sosiale medier, og dermed bare er et par klikk unna av å få opprettet profiler på ulike nettsteder, uten å vite om det innlandet datingsider. Les mer: Fire kvinner fralurt 4,2 mill på nettdatingsider Fikk e-poster fra kontaktsøkende menn NRK-reporter Jorun Vang opplevde at det hadde blitt opprettet en slik profil i hennes navn.

speed dating i koppang

Hun oppdaget profilen at hun plutselig mottok en strøm av e-poster fra lettkledde menn som ønsket kontakt med henne. Foto: Privat sjekkestedet «Are You Interested?

kvæfjord single jenter

Dating-applikasjonen ble automatisk lagt til på hennes Facebook-konto og dating-profilen opprettet. Profilen inneholder hennes fulle navn, bilde, alder og interesser. All informasjon er hentet fra innlandet datingsider egen Facebook-profil.

herre singeltreff

Må sende faks for å slette profil NRK-reporteren tok kontakt med nettstedet slettmeg. De fleste oppdager uønskede profiler enten via beskjed fra venner og familie eller ved å google seg selv.

eidsberg enslig

Les mer: Misbruker Sandnesposten på Twitter For Jorun sin del var det lett å bli kvitt dating-profilen — det var bare å slette applikasjonen. I noen ekstreme tilfeller må man sende inn faks for å stanse medlemskapet, sier Gundersen. Foto: Skjermdump.

lindesnes singeltreff