Kviteseid single


Single byjenter har reist rundt i Bygde-Norge på jakt etter en mann.

single jenter i lom speed dating i orkdal

Det kan du snart få svar på. Søket etter den perfekte partneren foregår på steder som står i stek kontrast til det livet de normalt er vant til — de drar nemlig ut på bygda i håp om å finne lykken, og kanskje roen, på et mer landlig sted i Norge.

Se flere bilder av de single jentene i bildekarusellen nederst i saken! Tre menn på hver De selbu singeltreff jentene reiser rundt i en buss som tar de med til kviteseid single der det er overskudd av mannfolk.

jevnaker single klubb single kvinner i randaberg

Det er så er det opp til de lokale heltene å sjarmere byjentene i håp om at de kanskje oppgir sitt byliv til fordel for bygdelivet. Jentene får møte tre ungkarer, og gjennom en helg får de mulighet til å bli kjent med både guttene og hjemstedet deres. Kviteseid single kan så velge om de vil bli værende igjen i bygda eller ikke, og så får man se hvor mange som er igjen i bussen når den returnerer til Oslo.

dating steder vigrestad singelklubb ørland

Informasjonskonsulent i TV Norge, Marianne Aambø, kan avsløre at de single Olsojentene har fått en varm velkomst i de bygdene de har besøkt, men vil ikke avsløre så mye mer enn det.

Nilsen er tidligere gitarist i den norske rockegruppa SPAN.

hamarøy gay dating singel treff mysen

Alexander Nyhagen har tidligere jobbet som journalist i VG og Aftenposten, og kommer fra stillingen kviteseid single researcher i Senkveld-redaksjonen.