Lund singel. Kommentarer til denne saken


gratangen single klubb

De la begge ut et bilde av seg selv festkledde og lund singel på hver sin Instagram-profil. Siden bekreftet de forholdet til Lund singel. Inntil videre ønsker paret å holde forholdet privat, og har ikke ønsket å gi noen ytterligere kommentarer. Se og Hør har vært i kontakt med Iuels far og manager, Lars Christian Iuel, som sier at datteren ikke har noe å tilføye på lund singel tidspunkt.

speed dating norway vestby

At mange synes nyheten er gledelig er tydelig i sosiale medier. Gratulasjoner og hjerter strømmer på i kommentarfeltene hos dem begge.

Norges lund singel kvinnelige hekkeløper Svindal har i en årrekke vært et svært kjent og kjært ansikt for nordmenn, både i alpinbakken og på tv-skjermen. Iuel har på sin side briljert som hekkeløper, og tok blant annet norsk rekord i meter hekk under VM i Doha i fjor.

Hva gjelder hekkeløp er nok hennes treningskamerat og verdensmester Karsten Warholm 24 et mer kjent navn for de fleste. Men det er liten tvil om at søndagens nyhet nå gjør at flere har fått øynene opp for Norges beste kvinnelige hekkeløper.

spetalen single damer

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen er over dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

singel i fjaler