Lunner singel. Vestsiden pukkverk


singelklubb røyken

Denne erklæringen gjelder for John Myrvang AS med tilhørende nettsider. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren lunner singel.

farnes speed dating

Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om lunner singel du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg slik som navn, adresse, telefonnummer og liknendemen informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

online dating tvedestrand

Vi bruker lokal lagring av data for å: Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker Gi deg relevant og tilpasset innhold Måle og analysere trafikken på nettsidene For mer informasjon om vår personvernspolicy, se Personvern.

Både John Myrvang AS og våre underleverandører for eksempel Idium AS som leverandører av denne nettsiden lagrer data lokalt på din enhet.

møte single i eidsberg

Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. For mer info om hvordan Idium AS sine tjenester behandler persondata se her.

single speed sørreisa