Moskenes singel. Aktuelle temaer


Artikkelen er over 13 år gammel Første skritt mot en musikkhit.

moskenes singel

Lydprodusent Håvard Christensen i Bodø tar torsdag imot de to åringene i sitt studio for å lage cd-singel av låten de har komponert selv. Målet er å få den ut til sommeren, sier Moskenes singel Christensen, lydmannen som den siste tiden blant annet har laget dvd til Halvdan Sivertsen, Arthur Arntzen og Alt moskenes singel Rognan.

moskenes singel

I tilegg vil innspillingen filmes, for å kunne brukes som musikkvideo. Talenter Maja og Ragnhild håper at det også vil bli tid torsdag til å spille inn noen flere låter de har laget selv, i tillegg til «En sommerdrøm».

Den skal framføres under fylkesfinalen i Bodø i april, moskenes singel avsluttet også helgens avslutningskonsert på kulturskoleseminaret i Sørvågen.

moskenes singel

De har vært med i kulturmønstringen tidligere, og har to ganger meldt på egne sanger til Grand Prix Junior. De unge musikerne lagde sin første sang i lag i femte klasse. De vet hva som er viktig for å lage låter: - Én gitar, godteri og godt humør, sier niendeklassingene.

De har fått god støtte av kulturskolen, og Moskenes-musiker Kurt Holm: - Han er vår andre pappa og manager. Kulturskolerektor i Moskenes, Oddvar Nøstdal, ser de to elevene som Moskenes singel - Det er viktig moskenes singel utvikle de talentene vi har.

I tillegg blir demoen god reklame for vår kulturskole og kommune, sier Nøstdal. Les mer om:.

moskenes singel