Nes singel. Legge belegningstein


Miljøpark blir partner i nytt innovasjonssenter Publisert AFs Miljøparker skal, bokstavelig talt, redde jorda. Forskningsrådet har tildelt midler til innovasjonssentre for bærekraftig behandling av forurenset jord og overskuddsmasser, der Miljøparkene i AF Decom blir en viktig partner.

løten single kvinner dating norway i måløy

Sentret skal forske på forurenset jord og overskuddsmasser, der målet er å utvikle og synliggjøre eksisterende, bærekraftige behandlingsløsninger og legge til rette for gode rammebetingelse for sirkulære løsninger. Miljøparkene har i mange år arbeidet med dette og vil videreutvikle kompetansen sammen med partnerne.

single speed hemne møte single i nord-odal

Målet er å øke kompetansen og forbedre regelverket slik at gjenvinningsproduktene kan erstatte jomfruelige masser, sier Thomas Jølstad Henriksen, daglig leder i Nes Miljøpark. Fremtidens gjenvinningsmetode I flere år har Miljøpark forsket på metoder og teknologi for å finne frem til en ny løsning for gjenvinning av masser.

Den banebrytende teknologien bidrar til renere miljø ved at inntil 80 prosent av forurensede masser, som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier, nå kan nes singel.

odda speed dating single kvinner i tranøy

Løsningen skiller ut forurensede partikler ved hjelp av avansert sortering, vann og kjemikalier som senere presses. Pressen klemmer partikler sammen oppegård gay dating avrenningsfrie filterkaker som utgjør kun 20 prosent av det totale volumet.

Filterkakene fraktes til deponi mens de resterende nes singel prosent av massene foredles, friskmeldes og kan gjenbrukes som helt vanlig pukk, jord, singel og stein.

single jenter i hommersåk single speed ulsteinvik

Med en total budsjettramme på millioner over åtte år, vil dette prosjektet være et viktig bidrag inn i arbeidet Miljøparkene har for å oppfylle ambisjonene om sirkulære løsninger, gjenvinning og redusert miljøpåvirkning bygg- og anleggssektoren. Vår bransje henger igjen i fortiden nes singel det gjelder å benytte de sirkulære mulighetene som finnes, og denne satsningen gir stort potensial til å få gjenvunnede masser inn i kretsløpet igjen, sier Henriksen.

sørum datingsider sveio singeltreff

Eirik Wraal.