Os dating, Økt 35 prosent


os dating jølster singel treff

Sandra Hauge er heime i Os igjen etter eit lite år i Spania. Torsdag kan du sjå ho på TV. Torsdag 4. Programmet er spelt inn i «ein litt uvanleg restaurant», der ingen av gjestane har sett kvarandre før, alle er single og alle er på date.

os dating single menn i heim

Torsdag 1. Der er Sandra Hauge 25 frå Os blant deltakarane.

os dating sola enslig

Nokre ville ha intervju, andre ville ha meg med på ulike ting. Tilbake frå Spania og rett på TV-innspeling Sandra budde og jobba på Gran Canaria i ni månadar, først innan timeshare, os dating for eit advokatfirma som i hovudsak hjelpte angrande timeshare-kundar.

Etter at våler single speed kom heim til Noreg og Os igjen stilte os dating opp på blind-date mens kamera rulla.

os dating flå online dating

Eg er litt spontan, og tenkte at eg ikkje har noko å tapa på ei spennande oppleving ei helg i Oslo. Men no gruer eg meg litt til programmet blir sendt, seier Sandra og ler. Reiselysten tobarnsmor Det var i TV Norge sendte sjekkeprogrammet, som var spelt inn med nakne deltakarar på ei øde øy i Filippinene. Etter at programmet var ferdig spelt inn flytta Sandra til Spania saman med sonen og dottera, som no er 5 og 6 år gamle.

os dating pris på singel i eike

No er dei heime i Os igjen. Sandra er nest yngst i søskenflokken, og har tre søstrer og éin bror.

No trivst ho heime i Os, med 80 prosent stilling på Rema og to deltidsjobbar innen helsevesenet og trening. Men eg har førebels ingen flytteplanar, seier Os dating Hauge.

os dating møte single i flora

Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?