Åros enslig


Foto: Nicolai Prebensen Fikk muntlig beskjed fredag Dette går fort, sier Thomas Helleland Homme som blir ansvarlig for flyktninger når de i løpet åros enslig uka kommer til Søgne. Han har også ansvaret for å ta i mot et åttitalls flyktninger som skal innkvarteres på Budget Hotell i Vestre Strandgate singel treff songdalen Kristiansand.

åros enslig

Mirador AS har leid 40 hytter av feriesenteret med opsjon på fem ekstra. Daglig leder Åros enslig er daglig leder for Mirador AS som er heleid av organisasjonen Buena Vista AS som åros enslig som formål å åros enslig å drive flyktningemottak gjennom private aksjeselskap. Sentralt i denne organisasjonen står Morten Jørgensen som er styreleder Link AS som skal drive flyktningemottaket på Birkelid hvor 50 enslige mindreårige flyktninger allerede neste uke kan få bosted på et nyoppusset mottak.

åros enslig

Det eneste vi vet er at når alt arbeidet rundt de er ferdigstilt sentralt får vi beskjed om at de er på vei. Nå jobber vi på spreng for å klargjøre akuttmottaket og det organisatoriske arbeidet det krever, sier Thomas Helleland Homme videre.

åros enslig

Godt bemannet - Det er et forholdsvis høyt antall flyktninger som kommer og vi kommer til å være godt bemannet etter UDIs krav på stedet. Vi blir fem personer som skal rullere gjennom døgnet i praktisk arbeide samt en administrasjon på stedet som nå er etablert.

åros enslig

Flyktningene som kommer her er her kun i påvente av å komme til et permanent mottak. Med det trykket som nå oppstår er det vanskelig å si hvor lenge de blir, sier han.

Fra midnatt og utover natten kom det flere busser med flyktinger til Åros. Her ble de registrert på kontoret og deretter innkvartert i hyttene. Foto: Erlend Olsbu Her ankommer de første flyktningene Søgne Etter seks timer i buss ankom de åros enslig asylsøkerne Åros Feriesenter midt på natten. I likhet med de fleste andre var han trøtt og sliten etter den seks timer lange bussturen fra det nye mottakssenteret i Råde i Østfold. Saher Issa 43 kom sammen med kone og ett barn og var glad for å kunne legge seg etter en lang busstur.

Tilgjengelig - Vi er her for å sørge for det praktiske. Flyktningene kan komme og gå som de vil, vi skal bare holde oppsikt og være tilgjengelige, sier Homme.

åros enslig

Det er en spent gjeng fra Mirador AS som nå forbereder mottak på Åros. Respekt - Vi har alle den største respekt for de menneskene som kommer og det er klart vi er spente.

Vi håper og tror at dette skal gå veldig bra, avslutter de. Sist oppdatert Foto: Jon Aamodt Del artikkelen:.

åros enslig