Singeltreff kvinnherad, singeltreff oslo datingside


Singeltreff kvinnherad til i kalender Dating over tregrensen!

  1. Singel i eike
  2. Frogn dating steder
  3. Lesbiske singeltreff oslo datingside Kvinner vil ha yngre eidsvoll menn singeltreff, oslo gratis datingsider norge.
  4. И они абсолютно необходимы на этом этапе твоей жизни.
  5. Turer og aktiviteter — DNT fjellsport Bergen
  6. Turer og aktiviteter — Preikestolen Mountain Lodge
  7. Single damer sunndalsøra
  8. Rognan dating

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue — og denne helgen inviterer vi til en ny runde med dating over tregrensen. Er du mellom 25 og 40 år, singel og glad i fjell og friluftsliv?

singeltreff oslo

Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på fjellturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med singeltreff kvinnherad middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det singeltreff kvinnherad med turleder.

singeltreff kvinnherad

Turen går enten til fots eller på ski, alt etter vær og vind. Vi planlegger å være ut mellom 4 og 6 timer. Etter en lang dag ute i frisk luft blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny fellestur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Finn aktiviteter

Praktisk informasjon: Aldersgrense: 25 — 40 år Krav til singeltreff kvinnherad ingen krav til forkunnskaper, men deltager bør være i normal, fysisk form til å kunne delta på fellestur i timer enten til fots eller på ski alt etter vær og vind deltagelse på fellestur er frivillig Nødvendig utstyr: klær og sko til å ferdes i høyfjellet, eventuelt skiutstyr. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

singeltreff kvinnherad

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere. Priser: Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom personer DNT medlem: kroner Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren.

singeltreff kvinnherad

Delt rom personer. DNT medlem: kroner Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på kroner per natt. Påmelding: Påmelding på e-post til info haukeliseter. Er du mellom Del denne aktiviteten:.