Singeltreff oslo. Finn aktiviteter


single kvinner i otta nærøy singeltreff

Den Norske Turistforening DNT har i over 20 år arrangert såkalte singeltreff oslo for de som drømmer om å singeltreff oslo en partner i naturskjønne omgivelser, og blant de 36 menneskene 18 kvinner og 18 menn som hadde møtt opp for singeltur denne dagen skulle seks av dem vise seg å være en perfekt match.

Betina hadde hatt medlemskap i DNT i to år før hun dristet seg til å melde seg på et singeltreff. Da hadde hun «googlet» og gjort research i lang tid, og nysgjerrigheten fikk henne til å ta det avgjørende steget.

single damer hov grue single kvinner

Det var mange i min singeltreff oslo som hadde begynte å etablere seg, og jeg meldte meg til slutt på, sier Betina til KK. Dagene i forkant av singeltreff oslo gikk med til å planlegge hva hun skulle ha med seg av praktisk turutstyr, så hun rakk nesten ikke «å grue» seg til det hun hadde i vente. For innrøm det: Når du leser setningen «singeltreff i fjellheimen» kjenner vel også du at det kribler litt ekstra i magen? For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen er over dager gammel.

fet single klubb nærøysund  online dating

Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.