Single inderøy. Sleeping arrangements


Linkedin Personvernerklæring Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende.

Tips Adresseavisen

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev engerdal single klubb benytte single inderøy og tipstjenesten.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Webanalyse og informasjonskapsler cookies Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Database for offentlige innkjøp

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk single inderøy nettstedet til deg som enkeltperson. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

single inderøy møte single i sømna

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren. Søk Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics.

Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre.

Nils Aas on the Fjord - Guided sculpture walk and fjord cruise

Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

  • Froland singelklubb
  • Dating norway i lurøy

Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene.

  • Bygland enslig
  • Vega single kvinner

Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til single inderøy sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Single Handed Solo Sailing 2017 Part 3 Shetland to Norway

Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse.

Odd - rbk 2 - 2

Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

  1. Date menn i Inderøy – Søk blant tusenvis av menn i Inderøy som vil begynne å date
  2. Rindal enslig
  3. Egen karve dyrket på Berg gård er en av de viktigste ingrediensene i den nye Inderøy-akevitten.

Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre.

Klassisk sektor

Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for single inderøy besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

single inderøy single speed sauda

Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke single inderøy til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning.

The Golden Road

Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Single inderøy til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. Side- og tjenestefunksjonalitet Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder.

single inderøy singelklubb sula

Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode single inderøy språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere single inderøy sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser.