Single re, BD-Re Single Layer 25Gb 2X White Blue Surface Hard Coat (10)


Kostnad 1 kr. Totalt 16 kr.

Finansiering.

Hva er Singles Day? Singles Day har fram til nå kun vært et kinesisk fenomen. Har veksten av Black Enslig i bremanger og Cyber Monday gjort det fristende å innføre nok en shoppingdag i Norge? Singles Day er utvilsomt den største dagen for netthandel i Kina, og analyseselskaper hevder nå at den kinesiske handledagen globalt sett har blitt større enn Black Friday. Men single re du egentlig klar over hvorfor singeldagen feires?

singelklubb årdal træna online dating

I motsetning til amerikanske Black Friday, har ikke Singles Day lange tradisjoner. Singeldagen ble opprinnelig feiret på forskjellige universiteter i Nanjing i årene av unge kinesere som ønsket å feire at de var stolte av å være single.

Filhistorikk

Etter endt skolegang førte studentene universitetstradisjonen videre i samfunnet. Singles Day feires Datoen, som er ment å feire single, ble valgt fordi tallet 1 ligner en person som er alene.

single klubb i storfjord speed dating norway moelv

Og tallet 11 symboliserer single som finner hverandre på denne dagen. Etter hvert som flere deltok i feiringen av singeldagen, så bedrifter på dette som en gyllen mulighet til å rette markedsføringen mot yngre forbrukere.

Hva er Singles Day?

I bestod datoen av seks enere og "Singles Day of the Century" ble brukt til å ta feiringen et høyere nivå. Singeldagen startet som en dag med festligheter, men ble stadig mer forbundet med gode tilbud på nett - og store kjøpskampanjer ble fremhevet i hele Kina.

Singel Day - Årets viktigste handelsdag Internettselskapet Alibaba, som er den dominerende aktøren, sparte ikke på noe i For å dra i gang singledagen hadde de et fire timers langt tv-program med gjesteopptredener fra blant annet James Bond-skuespiller Daniel Craig og House of Cards sin egen single re Underwood», Kevin Spacey.

singeltreff søndre land stranda speed dating

I tillegg var single re titalls kinesiske popstjerner og kjendiser tilstede. For å takle den enorme pågangen hadde Alibaba mobilisert 1,7 millioner single re som skulle håndtere og distribuere alle ordrene.

Ed Sheeran - Bad Habits [Official Video]

I tillegg hadde de booket over fly og biler som skulle sørge for at bestillingene ble levert så raskt som mulig. Singeldagen i Norge Alibaba, med sine nettbaserte kjøpesentere Tmall og Taobao, omsatte for 5,8 milliarder dollar i og 9,3 milliarder dollar i Omsetningen på hele 14,3 milliarder dollar i kom fra millioner ordrer - som var dobbelt så høy som hele den single re omsetningen amerikanske selskap høstet fra Thanksgiving-helgen, der både Black Friday og den nettbaserte shoppingdagen Cyber Monday inngår.

single speed båtsfjord suldal speed dating norway

Med disse ekstreme salgstallene og satsingen av kinesiske nettbutikker på et internasjonalt plan, kan vi forvente at Singles Day også vil etableres i Norge snart. Kosmetikk-nettbutikker som Blivakker. Rabatt med re:member Et kredittkort fra re:member gir deg også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward.

Gjennom det kan du få rabatter i over nettbutikkerog single re reward-rabatten kommer på toppen av eventuelle Singles Day-rabatter.

vindafjord single menn drammen online dating

Har du ikke et re:member-kort kan du søke om et her. Olavs Plass, Oslo re:member kredittkort: Eff. Kostnad 24 kr. Totalt 89 kr. Våre sosiale medier:.

vigeland single damer ørje single kvinner