Single sirdal. Hytte Sirdal - Cabins for Rent in Sinnes, Vest-Agder, Norway


At the beautiful Sirdal Høyfjellshotell it is easy to choose rooms.

Navigation menu

You choose between single, double and business rooms. Scroll down and choose the room that suits you best!

møte single i sæveland farsund singeltreff

Leilighetene har god plass til hele familien, og tilgang til alle hotellets fasiliteter. Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

online dating hvittingfoss deatnu tana singeltreff

Priser: ,- per uke man-søn, 6 netter For mer info eller booking, send oss en mail på booking hotelsirdal. Det er mulig å sette inn ekstraseng i stuen Ikea reiseseng. Kjerag — en av Norges mest single sirdal turer. Du kommer single sirdal dit med bil via Sirdal, hvor skiltingen gjør det enkelt å finne frem uansett hvilken retning man kommer fra.

Related products

Kjerag er et fjellplatå på sydsiden av Lysefjorden. Høyeste punkt på platået single hylkje 1 meter over havet. Den berømte Kjeragbolten ligger ca. Steinen er 5 m³ stor, og er kilt i en kløft i fjellet meter over Lysefjorden.

naustdal singelklubben single jenter i frogn

Våre hyggelige medarbeidere kommer gjerne med tips til parkering, pakkeliste og andre råd før du tar av gårde. Vi anbefaler å sjekke yr. Du må være i god fysisk form før du legger ut på denne fjellturen, som har en stigning på meter.

  1. Sirdal - Wikipedia
  2. The waterfalls on the river Sira are utilized in four power stations owned by Sira-Kvina power company.

Enkelte strekk krever at du må heise deg selv opp og ned ved hjelp av en stålwire, så single sirdal turen er krevende selv for erfarne turgåere. Hørte single damer masfjorden et smell? I fjellet rundt, kan det på et bestemt sted oppunder toppen høres skuddlignende smell, samtidig som en røyk står ut fra fjellveggen — det såkalte Kjeragsmellet.

Where nature awaits you

Etter det eldre folk forteller, viser dette naturfenomenet seg særlig i austavind når vinden har en bestemt styrke. Hva fenomenet kommer av er usikkert, men bygdefolk har single sirdal tidligere tider single sirdal at det er vann som blir pressa ut fra fjellveggen.

holmestrand singel sauherad online dating

En spennende tur som vi anbefaler på det sterkeste. Velkommen til Norgesferie i Sirdal! Vi gleder oss til herlige feriedager til fjells sammen med dere!

Sirdal (20.04.20)

Åpningstider påsken Frokost - Lunsjservering - i Garasjen. Det vil bli pizzabuffet t. Middag - t.

evjen single damer speed dating norway inderøy

Bassenget, sauna og solarium er stengt. Biljard og shuffleboard holdes åpent - vi desinfiserer mellom hver "gruppe". NB: nasjonalt sjenkeforbud gjelder! Våre kokker tryller frem et tradisjonelt julebord med deilig norsk julemat. Mens snøen legger seg utenfor, tenner vi stearinlys og fyrer i peisen inne.

single vega speed dating norway kvinesdal

Ribbe og pinnekjøtt med alt av tilbehør står på menyen. Vi inviterer både privatpersoner og bedrifter, små som store, til åpent julebord med julebuffet.

Which room category suits you best?

Ved å oppgi koden JUL får du pris fra ,- pr. Helgen 4. Ønsker dere å gjøre noe ekstra ut av oppholdet finnes det mange muligheter single sirdal aktiviteter og underholdning.

Man kan også holde lukket selskap i Løå - kontakt oss for informasjon og priser.

Abonnement

Vi ønsker deg og dine kjære hjertelig velkommen til julebordsesongen som en stemningsfull avslutning på året! For booking - kontakt oss på booking hotelsirdal. Vi følger alle retningslinjer gitt av myndighetene og NHO, slik at du som gjest skal føle deg ivaretatt og trygg når du bor hos oss.