Sola enslig


I Krabbavika er det full aktivitet med graving og tilrettelegging av nye tomter.

sola enslig

På Myklebust med sola enslig kort vei til dagligvarebutikk, buss, og gåavstand til Tananger sentrum er det 2 boliger igjen etter trekning. Bjergabygg As er utbygger for disse rekkehusene.

sola enslig

Du finner flere opplysninger på finn. Mandag ble det satt ut salamanderfeller i den ene av de nye dammene og tirsdag var det sjekk av sola enslig. En enslig salamanderhann var å finne.

sola enslig

Litt kaldt i vannet enda og dermed lite bevegelse på salamanderne. Umiddelbart etter påske vil det bli satt ut feller i den gamle dammen for fangst og overflytting til de nye dammene. Ber om at fellene får stå i fred, slik at Ecofact får utført en god flytting av salamandere til sola enslig nye hjem. Dette blir et spennende prosjekt, som kommer for salg før sommeren.

sola enslig

Boligene er tegnet av Ramp Arkitekter. Følg med, mer informasjon kommer.

sola enslig

Vi gratulerer Skålevik single Hus som har solgt 6 av 7 boliger etter at søknadsfristen gikk ut. Tipper det er noen som gleder seg til å flytte inn i disse kjekke rekkehusene.

Sons of Anarchy ... and their real life partners

Bjergabygg As vant konkurransen på felt BKS 15 på Myklebust med disse flotte og prisgunstige boligene. Rekkehus med 3 soverom. Sola enslig er 4.

sola enslig