Sortland enslig


Del denne artikkelen på e-post — Saken har åpenbart vært en stor belastning for de involverte ut over de økonomiske forholdene. Sortland enslig skaper inntrykk av at kommunen har brukt dyrebare penger i en presset økonomisk situasjon for å kjøpe seg ut av en arbeidskonflikt der kommunen må ha brutt grunnleggende forhold for konflikthåndtering og ikke lagt til rette for godt arbeidsmiljø, sier Ellingsen i sitt skriftlige spørsmål som også VOL har fått tilsendt. Kunne ikke redegjøre for økonomiske kostnader I forrige formannskap,

Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger. Ved tilsetting må det leveres politiattest ikke eldre enn 3 måneder.

florø speed dating

Generelt Med utgangspunkt i politisk vedtatt "Handlingsplan for likestilling og mot diskrimering" oppfordrer Sortland kommune alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette. Det gjøres sortland enslig på at navnet på en søker kan bli sortland enslig selv om søkeren har bedt om at sortland enslig blir unntatt offentlighet.

single klubb i ringsaker

Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. Begrunnelse sendes til Logg inn for å se kontaktinformasjon. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få sortland enslig funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante.

Søknad sendes Sortland kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Attester og vitnemål må medbringes til intervju.

Ved behov for hjelp med registrering og utfylling av søknad, ta kontakt med vår HR-avdeling på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

singeltreff folldal

Velkommen som søker!