Spetalen enslig


spetalen enslig bardu møte single

Da argumentene tok slutt- globaliseringens evangelium revner Mange ble forundret da Stray Spetalen argumenterte i møte med næringsministeren på Debatten på NRK. Vi burde ikke blitt forundret, selv om jeg ble det selv.

Globaliseringen har slått sprekker, med det tenker jeg på globaliseringens evangelium. På det årlige møte i World Economic Forum spetalen enslig Davos i januar sank erkjennelsen om globaliseringens mindre postive sider inn — omsider.

spetalen enslig dating steder nes

Tidligere har norske politikere, næringslivsledere og kronprinsen valfartet Davos, som det var et økonomiens Mekka. Nå vet selv deltakerne på det årlige møte i World Economic Forum at globaliseringen har en bakside.

Spetalen om handel

I fjor ble mulighetene for Brexit og Donald Trump som president diskutert i Davos. Det ble av deltakerne på World Economic Forum forstått som bisarre og lite realistiske scenarier.

Så feil tok de i globaliseringens Mekka.

spetalen enslig enslig i vedavågen

Berlinmurens fall kom jula på kjerringa på akademia og politikere. Det var en positiv hendelse. Monica Mæland hadde neppe forberedt seg på å bli plukket ned av Øystein Stray Spetalen i beste sendetid.

spetalen enslig dating steder lødingen

Hun hadde spetalen enslig forberedt seg på å ta Liv Signe Navarsete. Navarsete stod og smilte som om hun hadde lært Annen Engers viktigste knep, alltid å smile.

spetalen enslig single klubb i målselv

Monica Mæland stod derimot tafatt i møte med Stray Spetalens argumenter om å flytte ut oppdrag og teknologi til Kina og Sør- Korea. Globaliseringen er omsider til debatt.

spetalen enslig single menn i sandnes

I mens er norske politikere opptatt av felling av ulv, som om de knapt visste at det er mange steg mellom kapitalisme og rovdyrkapitalisme.