Tjøme single


Flott familiebolig nær barnehage og skole . RÅBYGG for selvbyggeren. 3 soverom.

Turterreng Beliggenhet Du kjører fra Tønsberg helt ut forbi Tjøme sentrum. Ta til venstre i avkjøringegn mot Hvasser og tomtene ligger på venstre side etter m.

tjøme single

Tomtene ligger i på høyden bak parkeringsplassen til skole og barnehagen. Dette gjør at alle tomtene får godt med sol og fint utsyn mot vest. Godt med kveldssol. Ligger sentralt i forhold til Tjøme Sentrum og allikevel litt tilbaketrukket.

Flotte turmuligheter i nærheten med skjærgården som nabo rett nede i veien.

Bestill overnatting

Her finner du blandt annet serveringsstedet Sjøhesten og Nøtterøy Bakeri. Flotte bryggeanlegge og bademuligheter.

Radiohead - Daydreaming

Tjøme ligger idyllisk til i innseilingen fra Skagerak til Oslofjorden. Med holmer og skjær, tjøme single og idyllisk trehusbebyggelse, er dette lille øyriket ett av de klassiske sommerparadisene på Østlandet.

CATEGORIES

Tomtene har en bra beliggenhet, med gåavstand til havna. Tjøme sentrum, kun tre minutter kjøretur unna.

tjøme single

Her er det både dagligvare, vinmonopol, legesenter, klesbutikker og café for å nevne noen. Bussforbindelse jevnlig fra Lindhøy.

tjøme single

Skole, barnehage og idrettsanlegg som nærmeste nabo. Det er tjøme single verdt å nevne Tjøme Golfklubb en km unna, med flott hulls bane.

tjøme single

Og selvfølgelig, en helt unik skjærgård med flere strender, skogkledde åser og bortgjemte stier. Beskrivelse Dette prosjektet legges ut som råbygg som en mulighet for selvbyggeren å anskaffe seg en flott enebolig i et svært atraktivt område.

tjøme single

Bygget kan også leveres helt ferdig for 5. Ta kontakt med kunderådgiver Tom Haugen i Mesterhus Tønsberg for mer informasjon rundt dette. Mail : tom mesterhus-tbg.