Tranøy datingsider


Hamarøy Hamarøy Hamarøy er selve Æventyrlandet i storslått natur.

Fra dramatiske lulesamiske fjorder og høyfjell i indre deler tranøy datingsider Tysfjorden og Hellmofjorden, til et spektakulært panorama over Vestfjorden og Lofotveggen på ytre Hamarøy. Vakre Hamarøy har naturopplevelsene du lengter etter. Kombinert med unike kulturopplevelser gir Hamarøy deg glede i både hjerte og sinn. Velkommen til natur- og kulturopplevelser av ypperste klasse.

Tranøy datingsider aktiviteter og opplevelser på Hamarøy: Opplev den nobelprisvinnende litteraturen, den kontroversielle mannen og den spektakulære arkitekturen i det vakre Hamarøy-landskapet.

norge singles halden

Du kan til og med bo i dikterstua til mannen selv på Hamsun Lodge. Spektakulær opplevelse av arkitektur og havbruk på Arctic Salmon Center I fantastiske omgivelser ved havet på Skutvik kan du oppleve hvordan havbruket drifter og utvikler fremtidens løsninger for fiskeoppdrett. Muligheter for tranøy datingsider av nærliggende anlegg med RIB, café og en arkitektonisk perle i seg selv.

Bli en del av natur- og kulturbygda Tranøy Ytterst mot Vestfjorden og innrammet av Tranøy datingsider kan du overnatte på Tranøy Fyrbesøke gallerier, nyte spa-behandling eller simpelthen inhalere opplevelsen single speed førde ei unik bygd i Nord-Norge.

Her kan du oppleve en utendørs Kunstpark med et mangfold av skulpturer. Besøk indre deler av Tranøy datingsider og lulesamisk område Unik natur og kultur går hånd i hånd. Enkel tilgang med daglige hurtigbåtavganger til Musken, og sommerhurtigbåt til Hellmobotn.

Den fantastiske turen " Norge på tvers " fra Hellmobotn til Riksgrensen må gjøres minst én gang i livet. Eller hva med "lavvo glamping" på Sámi Safari Camp i Mannfjorden. Kombiner en utflukt til Skutvik med en tur til Tranøy datingsider med Hamarøyskaftet eller på Landstrykerstien.

Dette landemerket har i tusenvis av år vært en obelisk og en veiviser langs den vakre Nordlands-kysten.

Single Damer Tranøy I

Vil du helt på toppen kan du få tranøy datingsider fra Nordland Turselskap. Besøk Glimma Kombiner besøket på Hamsunsenteret med et besøk ved Glimma. Her er den kraftige havstrømmen Lesma og flott utsikt mot fjellene på ytre Hamarøy.

tranøy datingsider

Du kan passere et over år gammelt båtdrag ved Dragbukta, og flere fine steder å raste på. Ulvsvågskaret - portalen til ytre Hamarøy Sommer som vinter er Ulvsvåg og Ulvsvågskaret utgangspunktet for mange flotte turer.

Single damer halden

På sommeren er dette det ultimate stedet for en midnattsolvandring. På vinteren stiller Ulvsvågskaret skisenter opp med kilometervis med opptråkket lysløype med bålplass, bålpanne og akebakke.

  • Ну, пошли, Макс, ты готов вновь полазить по шипам.

Hva med en skitur i nordlyset? De syv straumene ved Ness Et besøk på Skutvik bør kombineres med en tur langs Straumstien. Her går du på rolige, lettgåtte stier omkranset av Steigen og Hamarøy sine steile fjell og langs en av verdens sterkeste havstrømmer.

Du går i nåtid i et område spekket med kulturminner fra bronsealder til i dag.

Kanskje finner du en av de mange førkristne gravhaugene eller den år gamle bosettingen? Topptur til Hatten Toppturer har vi mange av på Hamarøy - tranøy datingsider en av de mest populære går til Hatten. På toppen av Hatten finner du en av de fineste utsiktspunktene i Nord-Salten, med utsikt mot bla. Vestfjorden og Lofotfjellene.

tranøy datingsider

Hatten er den høyeste toppen i den flotte fjellrekka med Bjønnkjeften i tranøy datingsider og Tilthornet i vest, mellom bygdene Ulvsvåg og Storjord. Lån gratis turutstyr Er dere en barnefamilie som har lyst til å oppleve hva naturen har å by på?

Gjennom BUA vår på Oppeid tilbyr vi gratis utleie av tur- og fritidsutstyr. Last ned et av våre turkort for skiltede turer. Fra fiskestang til kano og lavvo - vi har det meste. Dårlig vær?

  • single jenter leka
  • Ladies please — Dating app for kvinner!
  • Hamarøy - Offisiell reiseguide til Bodø og Salten

Ta en tur på ett av våre to hyggelige bibliotek. Buss, hurtigbåt, ferge eller leiebil: Fra Bodø går det hurtigbåt 2 t 20 min eller buss 3 t 50 min til Hamarøy om tranøy datingsider ikke velger leiebil 2 t 50 min. Fra Evenes anbefales det leiebil 2 t 40 min ink. Tog: Ta toget til Fauske stasjon eller Narvik stasjon.

tranøy datingsider

Fra Fauske går det buss 2 t 25 min til Hamarøy om du ikke velger leiebil 2 t. Fra Narvik går det buss 2 t 55 min ink. Fra Ofoten og Troms i nord følger du E6 sørover. Fra Lofoten og Vesterålen i vest kommer du med sommerferge fra Svolvær til Skutvik 2 t eller fergefra Lødingen til Bognes 1 t.