Vaksdal enslig


Emil Johsen har spilt i alle forestillingene som Kjersti Horn har basert på bøkene til Édouard Louis, og kjenner også forfatteren personlig.

single bremanger single kvinner i tingvoll

Når skeive vaksdal enslig, kultur og liv strømlinjeformes i regnbuekapitalismens navn, utslettes den queere vaksdal enslig subversive kraft. Selv om vi er seks personer som har bidratt til produksjonen på forskjellige måter, har vi alle like mye å si. Dessuten er vi veldig fornøyd at vi er seks kvinner der fem av oss er lesbiske, bifile og skeive.

flesberg dating steder evenes online dating

Så vi er både et skeivt stykke og en skeiv produksjon. De er opptatt av å skape ikke-hierarkiske og feministiske rom, hvor de vil gi plass til diskusjoner om makt, identitet og antirasisme.

dating site i gulen eidsberg singeltreff

Dahlbäck mener at et politisk perspektiv alltid er viktig, spesielt ved kulturformidling. Når vi lager en forestilling, sitter vi på definisjonsmakta over oss selv og rommet vi inviterer publikum inn i.

single menn i ullensvang dating steder rindal

Det er ekstra viktig for oss når en streit mainstream-kultur profitterer på å fortelle historier om skeive livserfaringer, uten at dette har forankring i hvordan det oppleves fra innsiden, sier Dahlbäck som sammen med Bøgh Vaksdal står for forestillingens konsept, scenografi, lys og kostyme.