Vestnes singel


Minidumper selvlaster til leige

Slik kan vi bidra til mindre matsvinn i butikken Butikkane vestnes singel meir enn Vi som er kundar, kan hjelpe litt til å redusere matsvinnet…. Redd ein singel banan Kvart år kastast Bananer trivast vestnes singel og held seg lengst i klase, hægebostad single menn ofte kan vi tenkje oss berre ein banan. I staden for å bryte av ein banan frå flokken, sjå heller etter det mange einslege som sannsynlegvis ligg igjen og ofte ender opp i søpla….

vestnes singel

Gjer eit kupp i tilbodshylla Dei fleste butikkar priser ned varer som nærmar seg utløpsdato. Her får du høve til å redde mat, til fordel for miljøet og lommeboka.

Knut Marius Djupvik

Hugs berre å leggje ein vestnes singel for å ete det opp når du kjem heim, så du ikkje berre utset kastinga til din eigen søppelkasse. Legg det kalde tilbake på plass Har du lagt ein kjøttdeigpakke i handlevogna, men ombestemmer deg på veg til kassa?

Viss du legg den frå deg ein annan plass enn der den høyrer heime, må den sannsynlegvis i søpla. Viss tilsette i butikken finn kjølevare i romtemperatur, veit dei ikkje kor lenge den har vestnes singel i varmen og må kaste den av omsyn til mattryggleik.

Gje mjuke klemmar Vil du sjekke om mangoen eller avokadoen er moden?

vestnes singel

Viss mange klemmer hardt vestnes singel heile avokadoutvalet, vil dei få trykkskadar, som gjer at dei fortare blir dårlege og må kastast. Prøv difor å klemme så lite og forsiktig som mogleg. Tenk deg om før du miksar Har du plukka og miksa ein pose med smågodt eller nøtter frå ulike krukker og boksar, men så ombestemmer deg og let det stå igjen?

vestnes singel

Då må som regel butikkane kaste det du ville ha, av omsyn til hygiene og allergiar. Tenk difor ein ekstra gong før du tek nøtteskeia fatt. Brukast i dag eller om lenge?

Registrer deg nå! 100% gratis

Skal mjølka du kjøper brukast i vaffelrøre same dag eller er den tenkt til å halde ei stund? Viss du vel varen med kortast haldbarheit når du skal bruke den raskt, hjelper du butikken til å unngå svinn. Viss du ikkje får brukt opp mjølka før om ei vestnes singel, er det best å velje ein seinare haldbarheitsdato, så du igjen ikkje vestnes singel kastinga til heimen. Kjelde: Framtida i våre hender.

Oktoberfest Julia (5) Ny cd