Voss singel. 51 20 81 15


Legg til i kalender Dating over tregrensen! Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue — og denne helgen inviterer vi til en ny runde med dating over tregrensen.

Voss tørrmur

Er du mellom 25 og 40 år, singel og glad i fjell og friluftsliv? Da er dette arrangementet perfekt for deg.

single jørpeland

Helgen byr på fjellturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt? Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker.

gay dating i sandnes

Etter frokost lørdag blir det fellestur med voss singel. Turen går enten til fots eller på ski, alt etter vær og vind.

ytre arna singelklubben

Vi planlegger å være ut mellom 4 og 6 timer. Etter en lang dag ute i frisk luft blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen.

Søndag er det duket for ny fellestur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

oppegård gay dating

Praktisk informasjon: Aldersgrense: 25 — 40 år Krav til forkunnskaper: ingen krav til forkunnskaper, men deltager bør være i normal, fysisk form til å kunne delta på fellestur i timer enten til fots eller på ski alt etter vær og vind deltagelse på fellestur er frivillig Nødvendig utstyr: klær og sko til å ferdes i høyfjellet, eventuelt skiutstyr.

Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

ringerike singel treff

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere. Priser: Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom personer DNT medlem: kroner Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom personer.

single menn i beiarn

DNT medlem: kroner Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag fredag og lørdag, voss singel arrangement Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på kroner per natt. Påmelding: Påmelding på e-post voss singel info haukeliseter.

I Tested The PH of EVERY BOTTLED WATER

Er du mellom Del denne aktiviteten:.