Bardu singel. Bardu 5300


bardu singel

Hæren har iverksatt strengere tiltak enn bestemmelsene til FHI for å forhindre ytterligere smittespredning, sier talsperson Eirik Skomedal. Videre er permisjonsreiser inndratt for enkelte avdelinger.

bardu singel

Tiltakene vil vedvare til situasjonen er under kontroll. Ingen nye smittetilfeller i Bardu Samtidig er 50 personer i karantene ved Skjold leir i Målselv som knyttes til smitteutbruddet ved Setermoen leir i nabokommunen Bardu.

bardu singel

Permisjonsreiser for alle avdelingene her er inndratt inntil videre. Formålet med nedstengningen ved leirene i indre Troms er å forhindre spredning, skjerme lokalbefolkningen og forenkle smittesporing. Søndag er det bekreftet ett smittetilfelle i Bardu.

bardu singel

Den smittede er personell fra US Marines og tilfellet knyttes ikke til det lokale utbruddet i Setermoen leir, skriver Bardu kommune på sine nettsider. Smittetilfeller i andre deler av Hæren Også i andre leirer er det også koronasmitte.

Seks personer testet positivt ved Rena leir i Østerdalen i løpet bardu singel helgen, og i Garden i Oslo er det påvist seks smittetilfeller. Det er også påvist smitte hos Sjøforsvaret ved Haakonsvern i Bergen.

bardu singel

Reichelt sier at det blir store begrensninger på Forsvarets aktiviteter framover. Det kan også bli svært aktuelt å droppe permisjonsreiser, sier han.