Vågåmo enslig. Bygdebok for Vågå og Sel, band 2


Begynte som bonde som åring.

Finn ledig overnatting

Drev reisebyrå og var klauvskjærer på ku. Bodde i USA mellom ogder han kjøpte seg fire rancher han senere har solgt.

 1. Ålesund single
 2. Single damer ibestad

I kjøpte han den gamle landbruksskolen Klones i Vågå for 7,2 millioner kroner. I solgte han Klones for en ukjent sum. En stolt cowboy Arvid Mæland tusler breibeint rundt i det svære fjøset han har bygget i dalsida ovenfor tunet på Klones. Planen var å bygge Norges største sauefjøs med plass til sauer. Han kom nesten halvveis, til kvadratmeter og sauer. Nå gir han opp, og cowboyen flytter på seg igjen.

pris på singel i hermansverk

For enkelte er «cowboy» noe i nærheten av et skjellsord: En bråkjekk, enslig rytter som tar loven i egne hender og gjør som han vil — uten hensyn til andre. Slik er det ikke for Mæland. Og han greier seg.

tranøy datingsider

Om det er ku han skal krangle med eller hva, så greier han seg, sier jærbuen og klør seg under hattebremmen. Han har satt spor etter seg på mer enn en måte i Vågå. Hele dalsida, omtrent dekar, er ryddet for skog for å gi beite til alle sauene han skulle ha.

De 10 beste hotellene med parkeringsplass på Vågåmo (Norge) | katiskupcakes.com

Byggetrinn to, som ville gjort han til Norges største sauebonde, kom han aldri igang med. Han skal selge en levende gris.

singeltreff skreia

Han drar fram den ene historien mer utrolig enn den andre om alt han har drevet med i sitt 47 år lange liv, både mens han bodde på Jæren og i årene han var eier av en ranch i USA.

Han klarte å lure flere aviser til å tro at han hadde fanget en ulv med bare hendene på sætra i Vågå. Kjenne du til nokke?

På strek! Hoteller med parkeringsplass.

Han ser ikke problemer, bare muligheter, sier Cornelius Vågåmo enslig. I ga Munkvik ut en biografi om Arvid Mæland, kalt «Cowboyen».

 • Single damer ibestad
 • Нет, едва ли это возможно .
 • Через несколько минут Орел направился к двери, и вернулся из коридора с октопауком.

Mælands fem villeste påfunn — ifølge biograf Cornelius Munkvik Ekspandér faktaboks 1. Da han besteg Kilimanjaro i cowboy-boots.

Politiet ønsker tips med observasjoner av denne mannen - Dølen

Han bytter til cowboy-boots og går til topps. Da han kommer ned igjen, belønner han seg selv med å kjøpe det første han får øye på.

speed dating i balestrand

Det viser seg å være en flere kvadratmeter stor Jesus-figur. Denne flyr han hjem til Norge og henger på huset sitt, forteller Munkvik.

single menn i flesberg

Da han ville sprenge en fiskedam. Myndighetene frykter at vågåmo enslig skal komme over i vassdrag og Mæland blir pålagt å fjerne dammen.

Utrykt hefte. Kopi i NGV. Bygdebok for Vågå og Sel. Anker, Peter Folkekunst i Norge.

Han står klar med dynamittkubben i hånden, men blir stoppet i siste liten av politiet. Da han ville stille som ordfører.

To personer melder seg inn i partiet. Da han bygde en ranch i Fitjar single damer. Han rydder til den store gullmedaljen og kaller det Norway Ranch.

 • Da cowboyen kom til bygda – Langlesing fra Innlandet
 • Sel og Vågå barneverntjeneste søker etter besøkshjem - Sel kommune
 • Single damer evenes
 • Элли улыбнулась.
 • Bygdebok for Vågå og Sel, band 2 - PDF Gratis nedlasting
 • Уличные проститутки искали клиентов у дверей одного из клубов.

Deretter skiller han ut eiendommer og selger til blant annet næringslivsledere i Stavanger. Da han startet Mælandsmarsjen.

Vågåvatnet Feriesenter (Vågåmo) – oppdaterte priser for

Vågåmo enslig han stoppet på Byrkjedalstunet, spiste grøt og fikk skyss derfra. I årene som fulgte har han forsøkt å gå ulike strekninger på 10 mil sammen med mange interesserte. Marsjen har fått navnet Mælandsmarsjen.

singel i odda

Stavanger Aftenblad-journalisten Cornelius Munkvik ga ut den autoriserte biografien «Cowboyen» om Arvid Mælands liv i Bortsett fra hovedgata, som skulle hete Arvid Maeland Boulevard.