Ytrebygda singel, Samfunnskritikk


Finnes i Norge, Sverige og Danmark Ca De to sistnevnte feltene er for nå obligatoriske, men gründer Isaksen informerer om at disse vil gjøres valgfrie etterhvert.

ytrebygda singel

Ytrebygda singel Ngo er en 26 år gammel bruker av appen. Han er på jakt etter en kristen jente. Ngo er bekymra for at den moderne måten å date på, har gjort at han har blitt overfladisk i valg av partner.

ytrebygda singel

Tuva Skare — Med datingapper og slikt kan man lett sammenligne alle med hverandre, sier han. Han forteller også at man lett kan få urealistiske forventninger, når alt man ser av en person er bilde og litt tekst.

ytrebygda singel

Alt man ser er fasaden, sier han og legger til: — Jeg har vært singel hele livet, og noen ganger lurer jeg på om jeg har blitt for kresen og om det har vært noe galt med meg. Jeg har vurdert alle muligheter.

Ninive ble ikke ødelagt

Men Jimmy Ngo har ikke mistet motet: — Gud sin timing er perfekt og man må stole på den, sier Ngo. Byfuglien ytrebygda singel at en bakside ved nattdating kan være nettopp at man kan framstille seg selv akkurat ytrebygda singel man vil. Et møte vil heldigvis fort rette opp i dette, sier Byfuglien. Selv om dette ikke er like vanlig lenger, mener Ngo at det å date som kristen i fortsatt er noe annerledes enn å se etter partner som ikke-religiøs.

ytrebygda singel

ytrebygda singel Ngo er ikke alene om denne teorien: 35 år gamle Kenneth Tolås tror denne innstillingen har gjort ytrebygda singel han har blitt avvist av mange kristne jenter i sitt liv. Mange kristne er på jakt etter den man skal dele resten av livet sitt med, og hvis alt ikke er perfekt med en gang så går de videre.

Det er nok noe av utfordringene med å date som kristen, sier åringen. Privat Han har aldri hatt kjæreste, men har i følge seg selv bedt ut over gjennomsnittet mange kristne damer i sitt liv. Tolås mener at 50 ytrebygda singel av de han spør sier nei. Tolås mener at man kan gå glipp av noe godt, om man avviser uten å gi noen en sjanse først.

Begynte å date på nett etter skilsmissen: – Gud ga meg mot

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk.

Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!